vrijdag
04/10/2013

Deventer Songwriters Gilde

Deventer Songwriters Gilde

Afgelopen winter werd bij singer-songwriters Maarten van Veen en Lise Low het idee geboren om een gilde voor songwriters in Deventer op te richten. Maarten en Lise waren het met elkaar eens: “Deventer mist speelgelegenheden voor singer-songwriters”. Ook hadden zij het gevoel dat de singer-songwriters uit Deventer en omgeving veelal vanaf hun eigen eilandje opereerden.

Het Gilde wil daarom, naast het genereren van meer podiumplekken, een community zijn waar singer-songwriters ideeën en inspiratie uit kunnen wisselen. Elke eerste vrijdag van de maand vinden de Luistersessies in het Burgerweeshuis café plaats, een open podium voor singer-songwriters uit omgeving Deventer.

Het Deventer Songwriters Gilde presenteert zich officieel aan de wereld in de week van 27 september. Gedurende deze lanceringsweek zijn er optredens op verschillende plekken in Deventer. Het een-na-laatste optreden van deze promotieweek is bij Praamstra Live, met singer-songwriters Lisa Marijn, Martin van de Vrugt en Maarten van Veen (De Reisgenoot).

Facebook Luistersessies in Burgerweeshuis