vrijdag
21/02/2014

Eefje de Visser

Eefje de Visser

Eefje de Visser werd op 8 februari 1986 geboren in Voorburg. Ze groeide op in het kleine Zuid-Hollandse dorpje Moordrecht. Haar ouders leerden elkaar kennen in een band en op jonge leeftijd leerde Eefje gitaar spelen van haar oom. Op haar elfde schreef Eefje haar eerste liedje, toen nog in het Engels. Ze bleef schrijven. Op de middelbare school ontwikkelde ze een eigen stijl en trad ze steeds vaker op voor publiek. in die tijd nam ze ook haar eerste demo’s op.

Pas toen ze 23 was, begon ze met het schrijven van Nederlandstalig eigen werk.Toen ze zich in 2009 inschreef voor de Grote Prijs van Nederland, wist ze zowel het publiek als de jury te overtuigen met haar oprechte, originele liedjes. Na het winnen van de Hoofdprijs in de categorie singer-songwriter werkte Eefje een jaar lang samen met producer Marcel tegelaar, ook bekend als Skiggy Rapz, aan haar debuutalbum ‘De koek’. Deze bracht ze uit in januari 2011, onder het label Eefje’s Platenmaatschappijtje, dat ze oprichtte in samenwerking met manager Jacco van Lanen.

In 2013 bracht Eefje haar tweede album uit: ‘Het is’. Een prachtige plaat met fenomenale liedjes, waarmee ze vrijdag 21 februari in het Burgerweeshuis staat en ’s middags vast wat ten gehore komt brengen bij ons.

Tickets Burgerweeshuis Website