In mei staan er maar liefst vijf vrijdag middagen en één zaterdag op het programma van Praamstra Live. Oa. de Zwolse Chayah en het Engelse duo My Darling Clementine zullen het kleinste podium van Deventer beklimmen. Het seizoen wordt afgesloten door singer-songwriter Roos Blufpand. Na de zomer pakken we de draad weer op in oktober.

Het afgelopen jaar stonden er mooie artiesten bij Praamstra Live. Niet alleen grote namen zoals Eefje de Visser, Jan Rot en Mister and Mississippi waren dit jaar te zien bij Praamstra Live, maar ook nieuw talent zoals Johanneke ter Stege en ‘Grote Prijs van Nederland’ winnaar van 2012 Rogier Pelgrim brachten hun muziek ter gehore.

Het einde van je werkweek en het begin van je weekend vier je bij Praamstra Live. Iedere vrijdag om 17:00 in boekhandel Praamstra, Keizerstraat 2, Deventer.

 Onder de noemer Praamstra Live startten productiehuis Oost-Nederland (ON), poppodium Burgerweeshuis, boekhandel Praamstra en platenzaak Plato in september 2012 een nieuw podium in Deventer. Sindsdien kan de boekenliefhebber naast de rocker kijken naar een gevestigde naam of juist naar nieuw talent in het hartje van Deventer.

Sinds 2014 dragen ook Deventer Schouwburg en Theater Bouwkunde artiesten aan voor een kort voorproefje van het programma dat later op de planken van één van de Deventer podia staat.