Praamstra Live start vierde seizoen muzikale voorproefjes van o.a. Douwe Bob en Mister & Mississippi

Op 2 oktober start alweer het vierde seizoen van Praamstra Live in boekhandel Praamstra op de Brink in Deventer. In de afgelopen seizoenen hebben grote namen en (toen nog) beginnende artiesten met veel plezier tussen de boeken gespeeld als voorproefje op hun optreden in het Burgerweeshuis, Deventer Schouwburg of Theater Bouwkunde. In oktober start oudgediende en vaste gast van Praamstra Live: Mister en Mississippi. In het begin van hun muzikale loopbaan waren ze ook al te gast en aan hen de eer om het seizoen te openen. Daarnaast zitten voor oktober ook nog Karel J. Schepers, ILen Mer, Douwe Bob en Nairobi Golf Kid in de hoge hoed.

Op vrijdagmiddag om stipt 17.00 uur staat de boekenliefhebber naast de rocker te kijken naar een voorproefje van een gevestigde naam of juist naar nieuw talent op de tweede verdieping van boekhandel Praamstra in het hartje van Deventer. In de afgelopen jaren bleek Praamstra Live een plek waar mensen het begin van hun weekend konden vieren met een voorproefje op het programma dat later die dag op een van de Deventer podia te zien was. Ook wist het Deventer publiek regelmatig de weg naar de Brink te vinden voor de opmerkelijke talenten die via productiehuis Oost-Nederland het podium beklommen.

Ruim 130 bands deden reeds het kleinste podium van Deventer aan, waaronder: Waylon, Only Seven Left, Moke, Rogier Pelgrim, NO blues, The Kik, Beatrice van der Poel, Paceshifters, Sofia Dragt, Jan Rot, Eefje de Visser, Rapalje, Chaya, Moss, Charl Delemarre, Bootleg Betty, Miss Montreal en Jeangu. Ook in het nieuwe seizoen pakt Praamstra Live weer flink uit, met onder andere:

  • 02 oktober Mister and Mississippi, voorproefje op de show in Het Burgerweeshuis
  • 09 oktober Karel J. Schepers, productiehuis Oost-Nederland
  • 16 oktober Ilen Mer, productiehuis Oost-Nederland
  • 23 oktober Douwe Bob (solo), voorproefje op de show in Het Burgerweeshuis
  • 30 oktober Nairobi Golf Kid, productiehuis Oost-Nederland

Het einde van de werkweek en het begin van je weekend vier je bij Praamstra Live om 17.00 uur!